IKEA Köp & Sälj

Som IKEA FAMILY-medlem kan du annonserar gratis på IKEA Köp & Sälj.
Då kommer din annons att visas både på IKEA Köp & Sälj och här på Blocket.

Bra att veta om annonser skapade via IKEA Köp & Sälj:
- En IKEA annons är inte synlig på ditt Blocketkonto, detta då annonsen är skapad i ett annat system än en vanlig Blocketannons.

-  Vill du radera annonsen eller ändra något i annonsen behöver du leta fram annonsen på IKEA Köp & Sälj hemsida, klicka därefter på ”Ta bort eller ändra” i annonsen och skriv in det lösenord du valde när du skapade annonsen.

För tillfället är det problem att radera och ändra annonser via IKEA Köp & Sälj, har du några problem eller frågor tveka inte att kontakta Blockets kundservice.

Klicka här för se alla annonser som ligger ute just nu på IKEA Köp & Sälj