IKEA Köp & Sälj

Som IKEA FAMILY-medlem kan du annonsera begagnade IKEA-möbler gratis på Blocket via IKEA Köp & sälj. Då visas din annons både på IKEA Köp & sälj och här på Blocket.

För dig som annonserar IKEA-produkter via Blocket innebär vårt samarbete med IKEA att din annons även visas på IKEAs webbplats för Köp & sälj.

Bra att veta om annonser skapade via IKEA Köp & sälj:
- En annons som du lagt upp via IKEA Köp & sälj blir inte synlig i ditt Blocketkonto, eftersom annonsen är skapad i ett annat system än en vanlig Blocketannons.

-  Om du vill radera eller ändra något i annonsen behöver du leta fram annonsen på IKEA Köp & säljs webbplats, klicka därefter på ”Ta bort eller ändra” i annonsen och skriv in det lösenord du valde när du skapade annonsen.

För tillfället är det problem att radera och ändra annonser som lagts upp via IKEA Köp & sälj. Har du några problem eller frågor tveka inte att kontakta Blockets kundservice.

Klicka här för se alla annonser som ligger ute just nu på IKEA Köp & Sälj