Vad är IKEA Köp & Sälj?

Om du som jag är IKEA FAMILY-medlem kan du annonsera dina begagnade IKEA-möbler helt gratis via oss på Blocket via IKEA Köp & Sälj. Den annonsen som du då publicerar kommer att visas på både IKEA Köp & Sälj och hos oss på Blocket. Detta innebär givetvis dubbelt så stor exponering för din vara och chansen att din vara bli såld ökar avsevärt.

Är det så att du annonserar ut IKEA-produkter via oss på Blocket så innebär vårt samarbete med IKEA att din annons även visas på IKEAs Köp & sälj sajt.

Här kommer lite information som är bra att veta om du skapar annonser via IKEA Köp & Sälj.

• Annonser som är inlagda via IKEA Köp och Sälj kan endast läggas i tre olika kategorier, dessa är : Möbler & Heminredning, Kök/badrum/uteplats och Husgeråd & Vitvaror.

• En annons som du lagt upp via IKEA Köp & Sälj kommer automatiskt att bli synlig i ditt Schibsted-konto om ett sådant finns på mejladressen du annonserat med via IKEA.
  • Om det är så att du vill radera eller ändra din annons har du denna möjligheten via ditt Schibsted-konto. Allt du behöver göra är att Logga in på detta, klicka på "Mina Annonser" och sedan klicka på "Ändra" eller "Ta Bort".

Har du några problem eller frågor gällande ändring eller radering av din IKEA annons tveka inte att kontakta Blockets kundservice.

Klicka här för se alla annonser som ligger ute just nu på IKEA Köp & Sälj