IKEA Köp & Sälj

Hej och välkommen hit :)

Om du som jag är IKEA FAMILY-medlem kan du annonsera dina begagnade IKEA-möbler helt gratis via oss på Blocket via IKEA Köp & Sälj. Den annonsen som du då publicerar kommer att visas på både IKEA Köp & Sälj och hos oss på Blocket. Detta innebär givetvis dubbelt så stor exponering för din vara och chansen att din vara bli såld ökar avsevärt.

Är det så att du annonserar ut IKEA-produkter via oss på Blocket så innebär vårt samarbete med IKEA att din annons även visas på IKEAs Köp & sälj sajt.

Här kommer lite information som är bra att veta om du skapar annonser via IKEA Köp & Sälj.

• Annonser som är inlagda via IKEA Köp och Sälj kan endast läggas i tre olika kategorier, dessa är : Möbler & Heminredning, Kök/badrum/uteplats och Husgeråd & Vitvaror.

• En annons som du lagt upp via IKEA Köp & Sälj kommer inte att bli synlig i ditt Schibsted-konto eftersom annonsen är skapad i ett annat system än en vanlig Blocketannons.
  • Om det är så att du vill radera eller ändra din annons behöver du leta upp annonsen på IKEAs Köp & sälj webbplats. När du funnit din annons klickar du din in i den för att sedan klicka på “ Ta bort eller Ändra “ i annonsen. Du kommer sedan få skriva i det lösenord som du valde i samband med att du skapade din annons.

Har du några problem eller frågor gällande ändring eller radering av din IKEA annons tveka inte att kontakta Blockets kundservice.

Klicka här för se alla annonser som ligger ute just nu på IKEA Köp & Sälj