Välkommen in på nya Blocket i mobilen. Vi har gjort om!

Du har kanske märkt att vi har lanserat en ny version av vår mobilsajt?
Mycket är bekant, några funktioner har vässats och blivit bättre och så finns det en del nyheter. Här har vi listat fem bra saker på nya mobilsajten.

Välkommen in på nya Blocket i mobilen!

________________

5 bra saker med nya mobilsajten

1. Smartare sök

Sökfunktionen har blivit bättre, enklare och smartare. När du skriver in något i sökrutan till exempel, får du automatiska sökförslag. Och du kan rensa sökrutan med en knapptryckning. Testa att söka efter labradorvalp, Volvo V70 eller stentvättade jeans och prova!

2. Skapa bevakningar

Nu kan du skapa och spara bevakningar på sånt du ofta söker på och när du är på jakt efter något särskilt. Om du har appen installerad kan du slå på pushnotiser och få ett pling direkt i mobilen så fort rätt sak dyker upp. Bevakningarna sparas och följer med in i appen och datorn. Supersmidigt!

3. Bättre sökfilter

Vårt sökfilter har blivit bättre. Så att du kan hitta bra saker både lättare och snabbare. Du hittar alla sökinställningar, filtreringsalternativ och kategorier under Filtrera.

4. Ny design!

Nytt, fräscht, snabbt, snyggt och smart. Med hjälp av ny design har Blocket blivit bättre. Det var hög tid för oss att damma av mobilsajten, det var ett tag sen vi gjorde om senast!

5. Bättre användareupplevelse

Du kommer att märka att Blocket har blivit ännu enklare att använda i mobilen. Det har också blivit smidigare att hoppa mellan mobilen, appen, paddan och datorn. Perfekt för dig som gillar Blocket!

Hoppas du gillar det!