Hur ändrar jag min annons?

Hej, välkommen in hit :)

Har du en annons som du skulle vilja ändra innehållet i och inte har ett Schibsted-konto?

Om det är så att du vill ändra något i en av dina annonsen som redan ligger publicerad på sajten så gör du så här:

• Leta upp din annons på sajten och gå in i den.

• Klicka sedan på länken “ Ta bort, ändra, förnya “ under annonsens rubrik till höger.

• Du kommer nu omdirigeras till en ny sida.

• Nu måste du skriva i det lösenord som du valde när du registrerade annonsen vid första gången för publicering på sajten.

Om du inte anger ditt lösenord kommer du dessvärre inte kunna genomföra någon ändring i din annons.

Är det så att du har ett Schibsted-konto anger du det lösenordet som du angav i samband med att du skapade ditt konto.

Är du redan inloggad på ditt Schibsted-konto och vill genomföra en ändring i din annons?

• Gå in under fliken “ Mina annonser “, här finner du de annonser som du har publicerad på sajten.

• Klicka på alternativet “ Ändra annons “ bredvid den annonsen som du vill genomföra din ändring i.

• När du gjort detta så klickar du på “ Ändra “

Givetvis går det även bra för dig som har lagt upp en privatannons att genomföra en ändring i din annons via vår app och mobilsajten om du är inloggad på ditt Schibsted-konto.

Har du en
företagsannons publicerad på sajten så måste du göra ändringen via en dator och du följer då samma steg som för privatannonser.

OBS!

Notera att en ändring i din annons inte ger annonsen en längre annonseringsperiod, vill du att annonsen ska få 60 nya annonserings dagar kan du istället förnya annonsen. Läs här för mer information om hur du förnyar din annons.

Tänk på att det kan ta ungefär 30 minuter innan ändringen syns på sajten då alla ändringar granskas manuellt av oss.

Har du ännu inte något Schibsted-konto är det på tiden att du skaffar ett här.