Hur tar jag bort min annons?

Gör såhär för att radera din Blocketannons:

1. Sök upp din annons på Blocket
  2. Gå in på din annons och klicka på länken "Ta bort, ändra, förnya" under annonsens rubrik.
  3. Klicka för alternativet "Ta bort"
  4. Ange det lösenord du använde när du la in annonsen

För dig med Blocketkonto:

Om du har ett Blocketkonto kan du logga in på kontot, och gå till "Mina annonser" och välja "Ta bort annons". Du kan även följa stegen ovan och ange det lösenord du valde när du skapade kontot.

Om du har glömt ditt lösenord kan du läsa mer här

Om du har lagt in din annons via IKEA och vill genomföra en ändring eller radera annonsen letar du fram din annons på IKEAs hemsida, sedan kan du klicka på länken "Ta bort eller ändra" i din annons.

OBS! Tänk på att det kan ta upp till 15 minuter från det att du tar bort annonsen tills det att annonsen inte längre syns på sajten.