Hur tar jag bort min annons?

Hej och välkommen hit :)

Har du fått din vara såld eller vill du helt enkelt radera din annons på Blocket?

Följ dessa enkla steg om du idag inte har något Schibsted-konto hos oss.

1. Sök upp den annonsen som du vill radera
  2. Gå in på annonsen och klicka sedan på länken där det står “Ta bort, ändra, förnya” under annonsens rubrik.
  3. Klicka på “Ta bort”
  4. När du lade in din annons så skapade du ett lösenord, skriv in detta och så raderas din annons. Klart!

Har du däremot ett Schibsted-konto och vill radera din annons? Då är det följande som gäller för dig;

• Logga in på ditt konto och klicka på “Mina annonser”.
  • Välj sedan “Ta bort annons” på den annonsen som du vill radera från sajten.

Har du glömt lösenordet? Inga problem! Klicka här.

Har du annonserat via IKEA?

• Gå in på IKEAs hemsida
  • Leta upp din annons och klicka på länken “Ta bort eller ändra” i din annons.

Fungerar det inte?

Oroa dig inte Ibland så strular det men du kan alltid inkomma med en förfrågan till oss, så hjälper vi dig med att radera annonsen från Blocket. Skicka din förfrågan här.

OBS! Tänk på att det kan ta upp till 15 minuter från det att du tar bort annonsen tills det att annonsen inte längre syns på sajten.