Schibsted-konto, Mina annonser

Hej och välkommen hit. :)

Har du ett Schibsted-konto ? Toppen!

På så vis får du översikt över alla dina aktiva och publicerade annonser. Det är nämligen här, under ditt Schibsted-konto, alla dina annonser hamnar!

Du som annonserar som privatperson kan på ett enkelt och smidigt sätt hantera dina annonser här, se antal besök, mottagna mejl samt på vilken sida din annons finns på vid en sökning.

Det är även här under ditt Schibsted-konto som du kan ändra dina befintliga annonser och radera dem efter en avslutad Blocketaffär.

Testa gärna att logga in på ditt Schibsted-konto via mobilen och vår app - det är supersmidigt!