Är det Blocket som skickat SMS?

Idag är det väldigt enkelt att få tillgång till e-postadresser eller telefonnummer. Många har sina telefonnummer och e-postuppgifter på hemsidor. Det är på många sätt väldigt bra att det är enkelt att komma i kontakt med folk. Tyvärr händer det att telefonnummer och andra uppgifter hamnar i fel händer

Blocket skickar aldrig ut SMS till användare där vi uppmanar någon att återkoppla, betala annons eller lämna ifrån sig information etc.

Om du har fått ett SMS med avsändare "Blocket" vill vi därför gärna att du anmäler det till vårt kundsäkerhetscenter genom att kontakta oss.