Hur anmäler jag en annons?

Om det är någon annons som du ser bryter mot Blockets regler så får du väldigt gärna anmäla det till oss. Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få för att hålla sajten fri från annonser som innehåller felaktig information, verkar skum etc.

Gå till annonsen och klicka på knappen "Anmäl annons" för att skicka din anmälan till Blockets kundsäkerhetscenter.

Vi kontrollerar alla anmälningar som inkommer till kundtjänsten, om det ligger en felaktig eller en bedräglig annons så tar vi självklart ner den. Om det är så att vi inte hittar något fel så låter vi den ligga kvar på sajten eller ber om mer information från anmälaren.