Om du inte får annonssvaren

Får du inte svar på annonsen trots att det står på kontot att kunder kontaktat dig?

Detta beror ofta på att mejlen blockerats i din mejlklient. Kolla i skräpposten för att se om mejlen hamnat där. Om du inte ser annonssvaren där kan du göra enligt följande:

Hotmail/Outlook/Live:

Lägg till följande adresser i listan på betrodda avsändare (Lägg till oss som betrodda avsändare, även om du fått mejl från oss tidigare eller kollat efter i skräpposten).

Såhär lägger du till betrodda avsändare:

1. Gå in på din mejl.
2. Klicka på det lilla kugghjulet längst upp till höger i din mejl och välj ''Alternativ''.
3. Sedan klickar du på ''Betrodda och blockerade avsändare'' som ligger under ''Förhindra skräppost''.
4. Klicka in på "Betrodda avsändare" och lägg till svara.inte@blocket.se, noreply@payment.schibsted.se samt annonssvar@blocket.se i den listan.
5. Klicka tillbaka i webbläsaren och in på "Blockerade avsändare". Dubbelkolla att ingen av dom tre mejladresserna står med där.

Gmail:

1. Logga in på ditt Gmail-konto.
2. Klicka på 'Inställningar' uppe i högra hörnet.
3. Klicka på 'Filter'.
4. Hitta texten 'Skapa ett nytt filter' längst ner på sidan.
6. Skriv in svara.inte@blocket.se, annonssvar@blocket.se och noreply@payment.schibsted.se i fältet.
7. Klicka på 'Skapa filter'
8. Markera ’Skicka aldrig till Skräppost'”
9. Klicka på 'Skapa Filter'.
10. Spara

Gör inget av ovanstående skillnad kan du kontakta kundservice så undersöker vi saken närmare.