Hur ändrar jag namnet i min annons?

När du lägger in annons på Blocket ber vi dig ange namn. Namnet är det som kommer synas i annonsen. Om du har lagt in en annons och av någon anledning vill ändra namnet i annonsen på en gång måste du välja "ändra annons".

Läs mer om hur du ändrar din annons.

Om du har konto, och inte känner att det är så bråttom med namnändringen kan du logga in på ditt konto och ändra namnet i dina inställningar. Det namn som syns i ditt konto är det som är förvalt när du lägger in annons nästa gång.