Hur ändrar jag namnet i min annons?

Hej!

När du lägger in en annons hos oss på Blocket ber vi dig att ange ett namn. Namnet är det som kommer synas i annonsen som “ Säljare “ eller “ Köpare “.

Om du inte har ett
Schibsted-konto och av någon anledning vill ändra namnet i annonsen, så gör du så här:

• Gå till din annons och trycka på "Ta bort, ändra, förnya".

• Där väljer du "ändra annons"

• Fyller i ditt lösenord och klickar på "Fortsätt" och ändrar namnet i annonsen.

Läs mer om hur du
ändrar din annons.

Om du har ett Schibsted-konto kan du logga in på ditt konto,
klicka på "Mina annonser". Under din annons har du "Ändra annons" som du klickar på och sedan "Ändra".

Givetvis går det även bra för dig som har lagt upp en privatannons att genomföra en ändring i din annons via vår app och mobilsajten om du är inloggad på ditt Schibsted-konto.

Det namn som syns i ditt konto är det som kommer visas när du lägger in annons nästa gång :)

Vill du ändra din annons? Läs mer om hur du gör här!