Sidan laddar långsamt, inga bilder visas och andra tekniska problem

Blocket använder både cookies och JavaScript för att underlätta en bra användarupplevelse. Ibland är dock olyckan framme och det blir tekniskt fel. Sidan kanske laddar väldigt långsamt, bilder kanske inte visas korrekt, vissa knappar går inte att trycka på eller så behöver man trycka flera gånger för att det ska fungera och så vidare.

Innan du kontaktar kundservice kan du prova att själv

Klicka här för att läsa mer om hur man rensar cookies och historik

Om detta inte löser dina problem så kan det vara så att fler upplever samma problem. Kontakta oss gärna via formuläret och välj Tekniskt problem/Bugg för att beskriva ditt ärende.