Sidan laddar långsamt, inga bilder visas och andra tekniska problem

Hej och välkommen hit. :)

Laddar sidan ovanligt långsamt eller har det uppstått andra tekniska problem?

Ingen fara, vi löser det!

Blocket använder både cookies och JavaScript för att underlätta en bra användarupplevelse. Ibland händer det dock att det uppstår ett tekniskt fel, sidan kan ladda väldigt långsamt, bilder kanske inte visas korrekt, vissa knappar kanske inte går att trycka på eller så behöver man trycka flera gånger för att det ska fungera. Så ska det inte vara.

Innan du kontaktar kundservice kan du prova att själv att:

1. Rensa cacheminnet och ta bort gamla cookies
  2. Kontrollera att du har aktiverat cookies i din webbläsare
  3. Kontrollera att du har aktiverat JavaScript i din webbläsare

Klicka här för att läsa mer om hur man rensar cookies och historik.

Om detta inte löser dina problem så kan det vara ett större problem som har uppstått. Kontakta oss gärna via formuläret och välj Tekniskt problem/Bugg för att beskriva ditt ärende.

Tips från oss! Den bästa användarupplevelsen får du om du använder Google Chrome eller Mozilla Firefox som din webbläsare när du surfar hos oss på Blocket.