Ta emot svar via e-post och telefon

När du lägger upp din annons kan du välja att få svar från intressenter via e-post, telefon eller båda.

Svar på din annons

Via e-post:

Om du väljer det här alternativet kan folk kontakta dig via ett online-svarsformulär som vidarebefordras av vårt system till den e-postadress du anger när du lägger in annonsen. Din e-postadress visas inte i annonsen och på så vis kan vi hjälpa till att skydda dig från t.ex. spam.

Per telefon:

Ditt telefonnummer syns i annonsen, bakom knappen "Visa telefonnummer".

Om du önskar få svar per telefon, kryssa i "Telefon" rutan på formuläret och lämna ditt telefonnummer i fältet.