Ta emot svar via e-post och telefon

Hej och välkommen hit. :)

För dig som har ett Schibsted-konto hos oss och lägger ut en privatannons via oss på Blocket så kan du välja mellan att bli kontaktad av intressenter via vår meddelandefunktion med en notifikation på din e-post, telefon eller via båda två om du önskar det.

Din e-postadress kommer inte på något vis synas i din annons eller i ett meddelande som skickas till eller från intressenten. På så sätt kan vi hjälpa till att skydda dig från t.ex. oseriösa intressenter samt spammeddelanden.

Är det så att du endast vill bli kontaktad av eventuella intressenter via vår meddelandefunktion?

När du då lägger in din annons kommer du kunna välja att bocka i en liten ruta som heter “Dölj i annonsen” bredvid telefonnummer rutan i annons formuläret. På så sätt kan du välja att antingen dölja telefonnumret i annonsen eller ha det synligt för intressenterna.

Du kan se detta på bild nedan:

Om du väljer att “ bocka “ i denna rutan så kommer ditt telefonnummer att vara synligt i annonsen och man kan se numret på sajten när man trycker på knappen

“ Visa telefonnummer “ i annonsen.

Även om du som säljare lägger ut företagsannons hos oss, så kommer du ha tillgång till vår meddelandefunktion.

Däremot om du skulle skriva till en företagsannons som har butik hos oss, så kommer du inte kunna se meddelandet i meddelandefunktionen utan de svaren som du får från säljaren kommer att hanteras direkt via din mejlklient. Detta kan du enklast se genom att det står “ Skicka mejl “ istället för “ Skicka meddelande “.