"Om företaget” för butikskunder

Du som butikskund har möjlighet att lägga in en kort företagspresentation i varje annons. I presentationen kan du till exempel skriva:

• Information om företaget
  • Kontaktuppgifter och adress
  • Adress till hemsida
  • Övrigt utbud
  • Affärsvillkor
  • Frakt- och finansieringsmöjligheter
  • Tänkbara inbyten
  • Med mera

Denna information kommer att visas längst ner i varje annons. Så här kan det se ut:

Så här gör du för att lägga till “Om företaget”:

• Logga in på din butik
  • Gå till “Inställningar” längst uppe på sidan
  • Fyll i önskad information i fältet som heter “Kort presentation
  • När du är nöjd med texten klickar du på “Spara inställningar”

Notera att det kan ta upp till 30 minuter innan informationen visas i annonserna.