"Om företaget” för företagsannonsörer

Du som företagskund har möjlighet att lägga in en kort företagspresentation i varje annons. I presentationen kan du till exempel skriva:

• Information om företaget
  • Kontaktuppgifter och adress
  • Adress till hemsida
  • Övrigt utbud
  • Affärsvillkor
  • Frakt- och finansieringsmöjligheter
  • Tänkbara inbyten
  • Med mera

Denna information kommer att visas längst ner i varje annons. Så här kan det se ut:

Du fyller i “Om företaget” direkt i annonsformuläret i samband med att du skapar din annons. Detta val finns direkt under prisfältet i formuläret.

Notera att det endast går att välja detta val när man lägger in annonser via datorn, det är inte möjligt via mobilsajten eller apparna.