Glömt lösenord

Hej, Välkommen in hit. :)

Har du glömt ditt lösenord?

Om det är så att du har glömt ditt lösenord eller att du inte får det att fungera så kan du skapa ett nytt genom att gå in på den sidan som din annons visas på och klicka på “ Ta bort, ändra, förnya ” som står under din annons.

Där finns en länk som heter “ Glömt lösenordet? “. Klickar du på den länken så kommer ett mejl att skickas ut till dig med en länk för att kunna återställa ditt lösenord.

När du klickar på länken i mejlet så loggas du automatiskt in på din annons. Här kommer du kunna ändra din annons efter önskemål och samtidigt byta ditt lösenord. Tryck sedan på “ Lägg in annonsen “ längst ned på sidan. Du kommer kunna se ändringen inom cirka 30 minuter.

Notera att vi alltså ej skickar ut ett nytt lösenord till dig utan en länk så du automatiskt loggas in till din annons utan ett lösenord.

Om länken i mejlet inte fungerar kan du testa att kopiera och klistra in länken i ett nytt fönster. Se till att du får med den kompletta länkadressen.

För framtida annonsering skulle jag vilja tipsa dig om att registrera ett konto som du därigenom får en bättre översikt över din annonser samt att dina bevakningar samt sparade annonsen syns där.

För att skapa ett konto går du in på följande länk och klickar på “ Logga in “ uppe i högra hörnet och därefter “ Skapa konto “.  http://www.blocket.se/

Har du ett Schibsted-konto och glömt ditt lösenord?

• Klicka på “Logga in” i det högra hörnet på vår hemsida.

• Klicka sedan på “Glömt lösenord?”.

• Nu kommer det att skickas ut ett mejl med en länk till den mejladress du har angett i ditt konto.

• Klicka på länken i mejlet, så omdirigeras du vidare till en sida där du väljer ett nytt lösenord.