Glömt lösenord

Om du glömt lösenordet eller inte får det att fungera kan du skapa ett nytt genom att gå in på din annons och klicka på "Ta bort, ändra, förnya", till höger om din annonstext.

Där finns en länk som heter "Glömt lösenordet?". Klickar du på den länken skickas ett mejl ut till dig som innehåller en ny länk.

När du klickar på länken i mejlet så loggas du automatiskt in på din annons. Här kan du ändra din annons efter önskemål och byta lösenord. Tryck sedan på “Lägg in annonsen” längst ner på sidan. Du kommer att kunna se ändringen inom 30 minuter.

Notera att vi alltså ej skickar ut ett nytt lösenord till dig utan en länk så du automatiskt loggas in till din annons utan lösenord.

Om länken i lösenordsmejlet inte fungerar kan du testa att kopiera och klistra in länken i ett nytt fönster. Se till att du får med den kompletta länkadressen.

För dig som har blocketkonto:

Om du inte kommer ihåg lösenordet till ditt konto kan du trycka på länken "glömt lösenordet?" som finns bredvid fältet för att fylla i lösenord när du ska logga in på kontot. Klickar du på den länken skickas ett mejl ut till dig (mejladressen du anger) som innehåller en ny länk. När du klickar på den länken så kommer du till en sida för att välja ett nytt lösenord.