Glömt lösenord

Hej!

Har du glömt ditt lösenord? Inga problem, följ dessa steg så löser det sig!

• Gå in på din annons och klicka på “Ta bort, ändra, förnya” till höger om din annonstext.

• Klicka på länken “Glömt lösenord”.

När du gör det, så skickas ett mejl till dig som innehåller en länk. Klicka på länken i mejlet, så loggas du automatiskt in på din annons. Här kan du ändra ditt lösenord samt ändra annonsen efter önskemål.

Notera att vi med andra ord inte skickar ut ett nytt lösenord till dig.

Om länken i mejlet som skickas till dig inte fungerar, så kan du istället kopiera och klistra in länken i ett nytt fönster. Här är det viktigt att du får med hela länkens adress för att det ska fungera.

Observera att länken dessvärre inte fungerar via mobila enheter och vi rekommenderar att öppna mejlet via en dator.

Har du ett Schibsted-konto och glömt ditt lösenord?

• Klicka på “Logga in” i det högra hörnet på vår hemsida.

• Klicka sedan på “Glömt lösenord?”.

• Nu kommer det att skickas ut ett mejl med en länk till den mejladress du har angett i ditt konto.

• Klicka på länken i mejlet, så omdirigeras du vidare till en sida där du väljer ett nytt lösenord.