Byta e-postadress i Blocketkonto och i annons

För att byta e-postadress i ditt Blocketkonto börjar du med att logga in på kontot.

Tryck sedan på "Inställningar".

Bredvid din e-post trycker du på "Ändra".

Klicka sedan på "Översikt".

Till sist väljer du "Hantera e-postadresser".

Här börjar du med att lägga till adressen du vill byta till genom att skriva den i dom två fälten till vänster. Tryck sedan på "Lägg till e-postadressen". Du kommer sedan få ett mejl till den adressen med en länk du behöver trycka på för att bekräfta bytet.

När det är gjort behöver du vänta 72 timmar tills du kan göra den nya e-postadressen till en "Primär adress". När du gjort den nya adressen till en primär adress kan du sedan välja att ta bort den gamla adressen. Nu är e-postadressen ändrad!

Vill du byta e-postadress i en redan publicerad annons kan du kontakta våran support så hjälper dom dig med det.

OBS!

För att vi enklast ska kunna byta e-postadress i annonsen åt dig behöver du kontakta oss ifrån samma e-postadress som annonsen är knuten till för tillfället. Detta för att vi ska kunna vara säkra på att det är rätt person som begär att vi ändrar adressen.