Byta e-postadress i Schibsted-konto och i din annons

Hej,

Vad roligt att du hittat in hit. :)

Är det så att du skulle vilja byta din e-postadress på ditt Schibsted-konto så börjar du med att logga in på ditt konto.

• Du går sedan vidare genom att trycka på “ Kontoinställningar ”

• Bredvid din e-postadress trycker du på “ Ändra”

• Du kommer nu komma till en nya sida där du väljer “ Översikt “

• Till sist väljer du " Hantera e-postadresser "
  • Ska_rmavbild_2018-10-01_kl._15.47.59.PNG

• Du omdirigeras nu till en ny sida, se nedan.

Nu har du kommit till den sidan där du skriver in den nya e-postadressen som du vill byta till genom att skriva in den i de två fälten som kommer upp till vänster.  Du trycker sedan lite lätt på den rödmarkerade rutan “ Lägg till en ny e-postadress “

När du genomfört alla dessa stegen kommer du att få ett nytt mejl skickat till den nya e-postadressen med en länk som du behöver trycka på för att lägga till mejladressen.

Om det är så att du har tillgång till mejladressen som redan fanns på kontot, som just nu ligger som primär mejladress, så har du möjlighet att ändra mejladressen direkt. Allt du behöver göra då är att klicka på “Använd” på den nya e-postadressen som du nyss lade till i ditt Schibsted-konto.

I samband med att du klickar på “Använd” så skickas ett mejl till den gamla mejladressen, logga in på den mejladressen i din mejlklient och godkänn bytet.

Om du inte har tillgång till den gamla mejladressen behöver du vänta 72 timmar innan du kan göra den nya e-postadressen till en ” Primär e-postadress “.  När du sedan gjort den nya e-postadressen till primär adress kan du välja att ta bort den gamla e-postadressen. Nu är e-postadressen ändrad!

Vill du däremot byta din e-postadress i en redan publicerad annons så kan du kontakta våran kundservice

OBS!

Om du efter 72 timmar fortfarande upplever problem med bytet kan du inkomma till oss på Blockets Kundservice. För att vi då enklare ska kunna hjälpa dig att byta e-postadress i annonsen, så behöver du inkomma till oss från samma e-postadress som du registrerade annonsen med på sajten.

Detta är för att vi ska kunna säkerställa att du är ägaren av annonsen som begär ändringen av e-postadressen.

Har du inget konto? Klicka här för att läsa om hur du skapar ett konto!