Veckoförnyelse

Hej där och välkommen hit. :)

Vill du slippa tänka på annonstiden? Använd dig utav veckoförnyelse!

Tjänsten “ Veckoförnyelse” är ett bra hjälpmedel för att förbättra din annonsering. Väljer du att använda tjänsten “ Veckoförnyelse “ så hamnar din annons högst upp i Blockets annons listning direkt och får 60 nya publiceringsdagar. Sedan läggs annonsen även högst upp i listningen en gång i veckan vid ytterligare 7 tillfällen.

Tack vare att annonsen hamnar högst upp totalt 8 extra gånger så får du fler visningar och det är större chans att varan blir såld!

För att lägga till veckoförnyelsen följ dessa enkla steg:

1. Klicka på “ändra annons”.
  2. Scrolla längst ner i annonsen.
  3. Klicka i rutan “Veckoförnyelse”
  4. Betala annonsen.

Klart!