Veckoförnyelse

Ett väldigt bra hjälpmedel för att förbättra din annonsering är vår tjänst ”Veckoförnyelse”.

Väljer man till tjänsten ”Veckoförnyelse” hamnar annonsen högst upp i Blockets listning direkt. Sedan läggs annonsen högst upp en gång i veckan vid sju ytterligare tillfällen.

Du som kund får då automatiskt 60 nya annonseringsdagar.
På detta sätt får du fler visningar på din annons, och kan i och med det sälja din vara enklare.

Priset för tjänsten varierar beroende på kategori, och hittas enklast genom att klicka på ”Ta bort, ändra, förnya” i din annons.