Hur får jag notiser på mina bevakningar?

Om du har skapat en bevakning på något du letar efter på Blocket (läs mer om hur du skapar en bevakning här) så får du notiser, tex via mejl eller push-notiser när en annons som matchar din bevakning kommer in på Blocket.

Via mejl

Varje kväll får du ett samlingsmejl med alla annonser som matchar dina bevakningar just nu. Du kan själv välja att avstå att få detta mejl genom att klicka på “Bevakningar / Mejlbevaka/Stäng av” på dina kontosidor.

På datorn eller i appen

Varje gång du, som inloggad, går in på datorn så får du en hint om att nya annonser som matchar dina bevakningar finns genom att det står NYA! längst upp till höger. Du kan också gå in på dina sidor och klicka på “bevakningar” för att se alla annonser.
I appen ser du att det står en siffra vid "Favoriter-hjärtat" längst ner.

Nyhet! Pushnotiser - få ett pling i fickan

Om använder Blocket i appen kan du dessutom slå på push-notiser för dina bevakningar, då får du en pling i mobilen direkt en annons som matchar din bevakning dyker upp på Blocket.

Såhär kommer du igång med bevakningar med push-notiser i appen (eller kolla när Linnéa visar här):