Hur får jag notiser på mina bevakningar?

Tjena, undrar du också hur du håller dig uppdaterad gällande dina bevakningar?

Då har du kommit helt rätt.

När din bevakning är skapad och en ny annons som matchar denna bevakning publiceras på vår sajt så får du notiser via exempelvis e-post eller så kallade push-notiser. (Läs mer om hur du skapar en push-notis
här.)

Via e-post:

Varje kväll får du ett samlingsmejl från oss på Blocket med alla annonser som matchar dina bevakningar som du har just nu. Du kan själv välja att avstå från dessa mail genom att klicka på “Bevakningar / Mejlbevaka / Stänga av” på dina kontosidor hos oss på Blocket.

På datorn eller i appen:

Varje gång du som inloggad via en dator så får du en hint om att nya annonser som matchar dina bevakningar finns genom att det står NYA längst upp till höger. Du kan också gå in på dina sidor och klicka på “bevakningar” för att se alla de nya annonser som publicerats på sajten.

I appen ser du att nya annonser publicerats på sajten genom att det står en siffra vid “Favoriter-hjärtat” längst ner i appen.

NYHET!
Pushnotiser - Få ett pling i fickan. Snacka om häftigt.

Om du använder dig av Blockets app kan du dessutom slå på push-notiser för alla dina bevakningar. Du kommer då att få ett pling direkt i din mobila enhet i samma sekund som en annons som matchar din bevakning dyker upp på Blocket.

Bra att veta!

Notiserna dyker endast upp när det kommer in helt nya annonser som matchar din bevakning och inte när en befintlig annons förnyas.