Hur sparar jag en favoritannons?

Halli hallå, välkommen hit.

Om du finner en annons som du känner “Den här annonsen måste jag spara eller hålla lite extra koll på” så att du vid ett senare tillfälle kunna gå tillbaka för att läsa annonsen och  eventuellt ta kontakt med annonsören vid ett senare tillfälle. Du kan även välja att spara den för att senare kunna göra ett urval bland annonserna när du surfar på vår sajt.

Dina annonser kommer då att sparas på ditt Schibsted-konto och det är då väldigt viktigt att du är inloggad på ditt Schibsted-konto när du sparar den. Detta är för att du som användare ska kunna få en bra överblick över dina sparade annonser. Så se till att alltid vara inloggad på ditt Schibsted-konto. Har du inte något konto så är det på tiden att skapa ett. Du kan snabbt enkelt skapa ett konto här.

Men hur gör jag då för att spara de olika annonser och sedan kunna se de sparade annonserna?

Via en dator:

1. Börja med att kolla så att du är inloggad på ditt Schibsted-konto.

2. Du går sedan in på den annonsen som du gillar och vill spara till senare.

3. Spara sedan med hjälp av att ge lite kärlek och klicka på “hjärtat” så att det blir ifyllt och rött.

4. Dina annonser som du sparat kommer du sedan kunna hitta genom att trycka på ditt namn längst upp och sedan gå till rubriken “sparade annonser”.

Via mobilsajten:

1. Börja med att kolla så att du är inloggad på ditt Schibsted-konto.

2. Gå sedan in på de annonserna som du gillar och vill spara till ett senare tillfälle.

3. Spara sedan med hjälp av att klicka på “hjärtat” så att det blir ifyllt och rött.

4. De annonserna som du sparat kommer du sedan att hitta genom att trycka på ditt namn längst upp och sedan gå till rubriken “sparade annonser” så kommer du finna dem.

Via appen:

1. Börja med att kolla så att du är inloggad på ditt Schibsted-konto.

2. Gå sedan in på de annonserna som du gillar och vill spara till senare.

3. Spara sedan genom att klicka på hjärtat i annonsens övre kant.

4. Dina sparade annonser kommer du sedan finna genom att klicka på “Sparade” längst ned eller på “Meny-symbolen” längst upp till vänster och gå till rubriken “Sparade annonser”.