Hur sparar jag en favoritannons?

När du hittar en annons som du vill hålla lite extra koll på tex för att kolla mer på senare eller för att göra ett urval av annonser när du surfar runt på Blocket, så kan du spara en annons.

Dina sparade annonser sparas på dina inloggade sidor i ditt konto på Blocket så att du får en bra överblick. Se till att alltid vara inloggad när du besöker Blocket för att kunna spara en annons.

Hur gör jag för att spara en annons och för att se mina sparade annonser?

På datorn

1. Börja med att se till att du är inloggad
  2. Gå in på annonsen som du gillar och vill spara
  3. Klicka på Spara (knapp med “hjärta” på)
  4. Dina sparade annonser hittar du sedan genom att klicka på “ditt namn” i högra hörnet längst upp och gå till rubriken “sparade annonser”

På mobilsajten

1. Börja med att se till att du är inloggad
  2. Gå in på annonsen som du gillar och vill spara
  3. Klicka på Spara annonsen (knapp med “hjärta” på)
  4. Dina sparade annonser hittar du sedan genom att klicka på “ditt namn” i högra hörnet längst upp och gå till rubriken “sparade annonser”

I apparna

1. Börja med att se till att du är inloggad
  2. Gå in på annonsen som du gillar och vill spara
  3. Klicka på “hjärtat” i annonsens övre kant för att spara
  4. Dina sparade annonser hittar du sedan genom att klicka på “Favoriter” längst ner eller “Meny-symbolen” längst upp till vänster och gå till rubriken “Sparade annonser”