Hur skapar jag ett Blocketkonto?

Det är enkelt att skapa ett Blocketkonto. När du är inloggad på Blocket får du möjlighet att nyttja smarta funktioner - läs mer om funktionerna i kontot!

Blocket använder inloggnignssystemet Schibsted-konto som är en gemensam plattform för flera bolag inom Schibsted (koncernen där Blocket ingår).  Läs mer om Schibsted-konto.

Hur gör jag för att skapa ett konto?

På datorn & mobilsajten

1. Klicka in här
  2. Klicka på Skapa konto
  3. Fyll i din e-postadress och ett lösenord och kryssa i att du accepterar villkoren
  4. Klicka på Skapa konto i Schibsted-konto
  5. Kolla din inkorg. Du får nu ett mejl från Blocket (Blocket via Schibsted-konto) med en länk där du bekräftar din e-postadress.
  6. Du kan nu logga in på ditt konto

I apparna

1. Klicka på Logga in längst ned i högra hörnet eller Meny-symbolen längst upp i vänstra hörnet
  2. Klicka på Logga in och sedan Skapa konto eller direkt på Skapa konto
  3. Fyll i din e-postadress och ett lösenord
  4. Klicka på Skapa konto i Schibsted-konto
  5. Kolla din inkorg. Du får nu ett mejl från Blocket (Blocket via Schibsted-konto) med en länk där du bekräftar din e-postadress.