Hur skapar jag ett Blocketkonto?

Det är enkelt att skapa ett Blocketkonto. När du är inloggad på Blocket får du möjlighet att nyttja smarta funktioner - läs mer om funktionerna i kontot!

Blocket använder inloggnignssystemet SPiD som är en gemensam plattform för flera bolag inom Schibsted (koncernen där Blocket ingår).  Läs mer om SPiD.

Hur gör jag för att skapa ett konto?

På datorn & mobilsajten

1. Klicka på Logga in längst upp i högra hörnet
  2. Klicka på Skapa konto
  3. Fyll i din e-postadress och ett lösenord och kryssa i att du accepterar villkoren
  4. Klicka på Skapa konto i SPiD
  5. Kolla din inkorg. Du får nu ett mejl från Blocket (Blocket via SPiD) med en länk där du bekräftar din e-postadress.
  6. Du kan nu logga in på ditt konto

I apparna

1. Klicka på Logga in längst ned i högra hörnet eller Meny-symbolen längst upp i vänstra hörnet
  2. Klicka på Logga in och sedan Skapa konto eller direkt på Skapa konto
  3. Fyll i din e-postadress och ett lösenord
  4. Klicka på Skapa konto i SPiD
  5. Kolla din inkorg. Du får nu ett mejl från Blocket (Blocket via SPiD) med en länk där du bekräftar din e-postadress.