Hur skapar jag ett Schibsted-konto?

Hallå, vad roligt att se dig här inne.

Det är superenkelt att skapa ett
Schibsted-konto. När du är skapat ett Schibsted-konto och är inloggad på ditt det får du möjligheten att nyttja många smarta funktioner hos oss.- läs mer om funktionerna i kontot.

Schibsted är den koncernen där Blocket ingår i. De erbjuder en inloggningslösning som har tagits fram för att säkerställa en enkel och trygg gemensam inloggningslösning för våra användare. Denna inloggningslösning ger dig möjligheten att skapa ett så kallat Schibstedt-konto. Läs mer om Schibsted-kontot.

Och nu! Till det roliga! Så här skapar du ditt konto.

På datorn och mobilsajten:

1. Klicka här.

2. Fyll i din e-postadress och ett lösenord, du kryssar sedan i rutan att du acceptera villkoren.

3. Klicka sedan på Skapa konto.

4. Kolla sedan inkorgen i din mail. Du ska nu ha fått ett mail från Blocket. I detta mail finns en länk som du behöver klicka på för att bekräfta din e-postadress. Ditt Schibsted-konto är nu skapat.

5. Du kan nu logga in på ditt nyskapade konto. Lätt va?

I våra appar gör du på nedan sätt:

1. Klicka på Logga in längst ned i det högra hörnet eller Meny-symbolen längst upp i vänstra hörnet.

2. Klicka sedan på Skapa konto.

3. Fyll i den e-postadress som du vill koppla till ditt konto samt ett lösenord.

4. Kolla sedan din inkorg där du ska ha fått ett mail från oss på Blocket. I detta mail finns en länk som du behöver klicka på för att bekräfta din e-postadress.