Vad är SPiD?

SPiD är namnet på Schibsteds (koncernen där Blocket ingår) inloggningslösning som tagits fram för att säkerställa en enkel och trygg gemensam inloggningslösning för användarna. Inloggningen används idag även av bla Aftonbladet Plus, Wimp och Omni och kommer underlätta surfandet på Sveriges största sajter och möjliggöra snabbare utveckling av ny och trygg funktionalitet i Blocketkontot. Blocket använder dina uppgifter för att göra det enklare för dig när du lägger in annons eller kontaktar en annonsör

Vilka uppgifter sparar ni om mig?

Blocket hanterar personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL). Läs våra villkor här. I SPiD sparas inloggningsuppgifter samt adressuppgifter som användaren angivit. Läs mer om hur du uppdaterar dina uppgifter här.