Hur uppdaterar jag mina uppgifter på Blocketkontot?

Du kan enkelt uppdatera dina uppgifter på ditt konto på Blocket. Om du har en uppdaterad profil så säkerställer du att du får rätt information ifylld tex när du fyller i “lägg in annons”-formuläret och att vi kan kontakta dig tex via e-post både med nyhetsbrev eller med annan typ av information.

På Blocketkontot kan du uppdatera uppgifter som e-postadress och telefonnummer. Läs mer om Blockets personuppgiftspolicy.

Hur gör jag för att uppdatera mina uppgifter?

På dator & mobilsajt:

1. Se till att du är inloggad på ditt konto.
  2. Klicka på ditt namn längst upp till höger
  3. Klicka på rubriken “inställningar” och “ändra dina uppgifter hos SPiD”

I apparna:

1. Se till att du är inloggad på ditt konto.
  2. Klicka på ditt namn längst ner till höger eller text-symbolen i vänstra hörnet av appen och sedan på kugghjuls-symbolen bredvid ditt namn
  3. Klicka på “ändra dina uppgifter hos SPiD”