Hur uppdaterar jag mina uppgifter på Schibsted-konto?

Hallå kul att du har hittat hit!

Du kan enkelt uppdatera dina uppgifter på ditt konto hos oss på Blocket. Om du håller din profil hos oss så säkerställer du att du får rätt information ifylld tex när du lägger in en ny annons hos oss på Blocket samt att vi kan kontakta dig med nyhetsbrev via e-post eller med annan typ av information från oss Blocket.

Schibsted-konto kan du uppdatera uppgifterna som e-postadresserna och telefonnummer. Lär mer om Blockets personuppgiftspolicy.

Hur gör jag för att uppdatera mina uppgifter?

På dator och mobilsajt:

1. Se till att du är inloggad på ditt Schibsted-konto.

2. Klicka på ditt namn längst upp till höger.

3. Klicka sedan på rubriken “kontoinställningar” och “ändra uppgifter i ditt Schibsted-konto”

I vår app gör du enligt nedan:

1. Se till att du är inloggad på ditt Schibsted-konto.

2. Klicka på ditt namn längst ned till höger eller text symbolen i det vänstra hörnet av appen och sedan på kugghjulssymbolen bredvid ditt namn eller längst upp till höger.

3. Du trycker sedan på rutan “Om mig” eller om du använder dig av en android telefon så finns det en ruta där det står användaruppgifter och där kan du se att det står “ändra” klicka där. Då kommer du vidare till en sida där du kan ändra dina uppgifter hos oss.