Skicka och ta emot meddelanden

Dialogen mellan köpare och säljare har aldrig varit enklare. Nu har Blocket lansera ett nytt sätt att skicka meddelanden. Du som använder Blocket (med undantag för butiksannonsörer) kommer att få tillgång till en sida där alla meddelanden som du fått och skickat via Blocket ligger samlade. Och du kan här hantera all dialog med köpare och säljare.

I och med denna lansering behöver du vara inloggad på Blocket för att kunna svara på annonser. Annonsörer behöver inte vara inloggade men vi rekommenderar att skaffa ett konto för att få tillgång till den samlade vyn med meddelanden, en smidig översikt av dina annonser och statistik, bland mycket annat. Ett konto skapar du snabbt och smidigt, varför inte nu? Klicka här!

Såhär ser det ut: