Varför skaffa ett Blocketkonto?

Svaret är enkelt: Vi vill kunna hjälpa dig göra bättre affärer och smartare val när du köper och säljer begagnat. Och för att lyckas med det behöver man ett eget konto - för då får man nämligen tillgång till ett par riktigt smarta funktioner:

Skapa ett konto här

1. Skicka och ta emot meddelanden

Dialogen mellan köpare och säljare har aldrig varit enklare. Istället för att sköta dialogen via ditt privata mejlkonto, har vi lanserat ett nytt sätt att skicka och ta emot meddelanden. Som Blocketanvändare (med undantag för butikskunder) får du tillgång till en sida där alla meddelanden som du skickat och tagit emot ligger samlade.

För mer info om meddelanden på Blocket, klicka här!

2. Hantera annonser

På dina konto-sidor på Blocket kommer alla annonser du lagt in som privatperson visas under “Mina annonser”. När du annonserar som privatperson kan du exempelvis hålla koll på hur populär din annons är, följa antal besök, mottagna mejl och på vilken sida din annons finns vid en sökning (dvs placering i sökresultatet). Du kan även hantera ändringar i din annons, tex ändra pris, förnya annonsen osv.

För ännu fler frågor kopplade till annonsering - kika här!

3. Skapa bevakningar och slå på pling (pushnotiser)

Letar du efter något speciellt? Skapa en bevakning och få information om när en annons som matchar din sökning finns på Blocket.

Genom att bevaka det du letar efter på Blocket så maxar du oddsen att vara först på bollen! Smart, eller hur?

Här kan du läsa om hur du kommer du igång med bevakningar på datorn eller i mobilen.

4. Spara annonser

Hittar du en annons som du gillar och vill hålla koll på så kan du som inloggad spara annonsen. Alla sparade annonser samlas då på ett ställe. När du hittar en annons du vill spara klickar du bara på “Hjärtat - Spara annons”-knappen.

Läs mer om du hur du sparar annonser här!