Varför skaffa ett Schibsted-konto?

Hej och välkommen hit!

Varför ska jag skaffa ett
Schibsted-konto?

Anledningen till det är att vi givetvis vill hjälpa dig göra bättre affärer och smartare val när du köper och säljer begagnat hos oss. Har du ännu inte något
Schibsted-konto så kan du snabbt och enkelt skapa ett här.  Skapar du ett Schibsted-konto hos oss så kommer du får tillgång till ett par riktiga guld funktioner:

• Skicka och ta emot meddelande direkt via Blocket.

Dialogen mellan en köpare och en säljare har aldrig varit enkel men istället för att sköta de meddelanden som du får via sitt privata mejlkonto, så har vi nu fixat ett nytt och enkel sätt som du kan skicka och ta emot meddelande med. Som Blocket användare (med undantag för våra butikskunder) får du tillgång till en hel sida där alla meddelanden som du skickat och tagit emot ligger samlade och det blir lättare för dig att göra en snabb och smidig affär.

För mer information gällande meddelanden på Blocket kan du läsa vidare
här.

• På ett lättare sätt hantera dina annonser.

Med ett Schibsted-konto kommer du kunna se alla annonser som du lagt in som privatperson och de visas under fliken “Mina annonser”. När du annonserar som privatperson kan du exempelvis hålla kolla på hur populära din eller dina annonser är och följa antal besök som har gjorts på dina annonser. Du kan även se hur många mottagna mejl du har fått gällande en specifik annons samt på vilken sida som du kan finna din annons på efter en sökning. (Dvs placering i sökresultatet). Du kan även hantera de ändringarna som du vill göra i din annons som tex ändra pris, förnya dina annonser osv.

För ännu fler frågor kopplade till din annonsering hos oss på Blocket läs här.

• Skapa bevakningar och slå på push-notiser. Få ett Pling direkt i fickan.

Letar du efter något speciellt? Skapa istället en bevakning och få informationen direkt när en annons som matchar din sökning dyker upp på Blocket.

Genom att du bevakar det du letar efter på Blocket så maxar du dina odds att faktiskt finna det du söker. Hur smart är inte denna lösning?

Här kan du läsa mer om hur just du kommer igång med bevakningar på datorn eller i mobilen.

• Spara annonser.

Hittar du en annons som du gillar och vill hålla koll på så kan du som inloggad spara den annonsen. Alla dina sparade annonser kommer då att samlas på ett och samma ställe. När du hittar en annons som du vill spara klickar du bara på “Hjärtat - Spara annons” - knappen.

Läs mer om hur man sparar annonser här.