Hur skapar jag en bevakning?

Om du längtar efter och letar efter något speciellt på Blocket och vill få information om när en annons som matchar din sökning finns på Blocket så kan du skapa en bevakning. Genom att bevaka det du letar efter på Blocket så maxar du oddsen att vara först på bollen! Smart, eller hur?

Men hur gör jag för att komma igång med att skapa en bevakning?

På datorn:

1. Börja med att se till att du är inloggad (annars, skaffa konto enkelt här)
  2. Gör din sökning, dvs skriv det du söker efter i sökfältet. Fyll även i kategori och län om du vill specificera ytterligare.
  3. När du fått fram ditt sökresultat, klicka på “Skapa bevakning” (med hjärtsymbolen) högst upp till höger i sökresultatet.
  4. Din bevakning är nu skapad och du kommer från och med nu få notis om när en annons som matchar din bevakning kommer in på Blocket. Läs mer om det här!

På mobilsajt:

1. Börja med att se till att du är inloggad (annars, skaffa konto enkelt här)
  2. Gör din sökning, dvs skriv det du söker efter i sökfältet. Fyll även i kategori och län om du vill specificera ytterligare.
  3. När du fått fram ditt sökresultat, klicka på “Skapa bevakning” längst ner i sökresultatet.
  4. Din bevakning är nu skapad och du kommer från och med nu få notis om när en annons som matchar din bevakning kommer in på Blocket. Läs mer om det här

I apparna:

1. Börja med att se till att du är inloggad (annars, skaffa konto enkelt här)
  2. Gör din sökning, dvs skriv det du söker efter i sökfältet. Fyll även i kategori och län om du vill specificera ytterligare.
  3. När du fått fram ditt sökresultat, klicka på “Hjärt-symbolen” längst upp till höger.
  4. Din bevakning är nu skapad och du kommer från och med nu få notis om när en annons som matchar din bevakning kommer in på Blocket. Läs mer om det här