Skapa bevakning med pushnotiser i appen

Hej! Vad roligt att du hittat hit.

Undrar du hur man skapar en bevakning?

Om du eftersökt något speciellt på Blocket och vill få information om när en annons som matchar din sökning publiceras på vår sajt, så kan du enkelt skapa en bevakning.

Genom att bevaka något som du eftersöker på Blocket så ökar du chansen att vara först med att kontakta en annonsör. Hur smart är inte det?

Denna smarta lösning tar du del av genom att följa instruktionerna nedan:

Via en dator:

1. Börja med att kolla så att du är inloggad på ditt Schibsted-konto. Har du inget? Då är det på tiden att du skapar ett och bli en del av vår Blocket familj. Skapa enkelt ditt Schibsted-konto här.

2. Genomför den sökning som matchar det som du eftersöker, det vill säga, skriv det du söker efter i sökfältet. Fyll även i kategori och län om du vill specificera din sökning ytterligare.

3. När du fått fram ditt färdiga sökresultat klickar du på “hjärtsymbolen” längst upp till höger i sökresultatet och vips så har du skapat din första bevakning. Superenkelt!

4. Nu när din bevakning är skapad så kommer du från och med nu får du ett bevakningsmejl en gång under kvällens gång där den samlar ihop alla de annonser som dykt upp under dagen som matchar din bevakning.  Läs mer om dina notiser här.

På mobilsajten gör du följande:

1. Börja med att kolla så att du är inloggad på ditt Schibsted-konto. Har du inget? Då är det på tiden att du skapar ett och bli en del av vår Blocket familj. Skapa ditt konto här.

2. Genomför en sökning som matchar det som du eftersöker, dvs skriv det du söker efter i sökfältet. Fyll även i kategori och län om du vill specificera din sökning ytterligare.

3. När du sedan fått fram ditt sökresultat klickar du på “Skapa bevakning” längst ner i sökresultatet.

4. Din bevakning är nu skapad och du kommer nu få en notis när en annons som matchar din bevakning publiceras på Blocket. Läs mer om dina notiser här.

I apparna gör du på följande sätt:

1. Börja med att du kollar, så att du är inloggad på ditt Schibsted-konto. Har du inget? Då är det på tiden att du skapar ett och bli en del av vår Blocketfamilj. Skapa ditt konto här.

2. Genomför en sökning som matchar det som du söker efter, dvs skriv det du söker efter i sökfältet. Fyll även i kategori och län om du vill specificera din sökning ytterligare.

3. När du sedan fått fram det önskade sökresultatet klickar du på “Hjärtsymbolen” längst upp till höger och vips så är din bevakning skapad.

4. Du kommer nu få en notis när en annons matchar din bevakning publiceras på Blocket. Läs mer om dina notiser här.