Skapa bevakning med pushnotiser i appen

Om du har skapat en bevakning på något du letar efter på Blocket (läs mer om hur du skapar en bevakning här) så kan du nu slå på pushnotiser i Blocket-appen för att verkligen vara först på bollen när en annons kommer in på Blocket.

Hur gör jag för att slå på pushnotiser på mina bevakningar?

1. Öppna din app och se till att du är inloggad
  2. Klicka på "Favoriter” längst ner och välj fliken “Bevakningar”
  3. Klicka sedan på “Bevakningar” och därefter på “Pushnotiser”
  4. Du kan här sedan slå på och slå av de bevakningar som du vill ha push-notiser på.