Hur loggar jag in på mitt Blocketkonto?

Det är enkelt att logga in på Blocket. När du är inloggad på Blocket får du möjlighet att nyttja smarta funktioner som:

• Hantera och följa annonser
  • Skapa bevakningar
  • Spara annonser
  • Kommer snart! Skicka och ta emot meddelanden

Blocket använder inloggnignssystemet Schibsted-konto som är en gemensam plattform för flera bolag inom Schibsted (koncernen där Blocket ingår). Läs mer om Schibsted-konto.

Hur gör jag för att logga in?

Dator & mobilsajt:

1. Klicka på Logga in längst upp i högra hörnet
  2. Du ser att du är inloggad när ditt namn visas längst upp till höger

I apparna

1. Klicka på Logga in längst ned i högra hörnet eller Meny-symbolen längst upp till vänster och välj Logga in
  2. Du ser att du är inloggad när ditt namn visas längst ner till vänster eller genom att klicka på text-symbolen längst uppe i vänstra hörnet

Om du har glömt ditt lösenord - klicka på “Glömt lösenord” så får du ett mejl för att återställa lösenordet (från Schibsted-konto).