Hur loggar jag in på mitt Blocketkonto?

Det är enkelt att logga in på Blocket. När du är inloggad på Blocket får du möjlighet att nyttja smarta funktioner som:

• Hantera och följa annonser
  • Skapa bevakningar
  • Spara annonser
  • Kommer snart! Skicka och ta emot meddelanden

Blocket använder inloggnignssystemet SPiD som är en gemensam plattform för flera bolag inom Schibsted (koncernen där Blocket ingår). Läs mer om SPiD.

Hur gör jag för att logga in?

Dator & mobilsajt:

1. Klicka på Logga in längst upp i högra hörnet
  2. Du ser att du är inloggad när ditt namn visas längst upp till höger

I apparna

1. Klicka på Logga in längst ned i högra hörnet eller Meny-symbolen längst upp till vänster och välj Logga in
  2. Du ser att du är inloggad när ditt namn visas längst ner till vänster eller genom att klicka på text-symbolen längst uppe i vänstra hörnet

Om du har glömt ditt lösenord - klicka på “Glömt lösenord” så får du ett mejl för att återställa lösenordet (från SPiD).