Hur loggar jag in på mitt Blocketkonto?

Hallå där, vad roligt att du har hittat till just denna artikel.

Det är väldigt enkelt att logga in på ditt
Schibsted-konto. När du väl är inloggad på Blocket får du möjligheten att nyttja många smarta funktioner hos oss som underlättar för dig när du använder våra tjänster.

De funktionerna som du får tillgång till är:

1. Hantera och följa upp sina annonser.

2. Skapa fantastiska bevakningar.

3. Spara specifika annonser som du kollat lite extra på.

4. Du kan med våran meddelandefunktion skicka och ta emot meddelanden från annonsörer och eventuellt intressenter.

Schibsted erbjuder en säker och trygg inloggningslösning för våra användare. Inloggningssystemet som vi på Blocket använder oss av är en gemensam plattform som används av flera bolag inom Schibsted. (Schibsted är den koncernen som Blocket ingår i) Läs mer om Schibsted-kontot..

Så här loggar du in via datorn och mobilsajten:

1. Klicka på Logga in högst upp i högra hörnet.

2. Nu kommer du få skriva in den mailadressen som är kopplad till ditt Schibsted-konto.

3. Du ser enkelt att du är inloggad genom att ditt namn visas längst upp till höger.

Så här loggar du in via vår appar.

1. Klicka på Logga in längst ned i högra hörnet eller via Meny-symbolen längst upp till vänster och därefter väljer Logga in.

2. Du ser att du är inloggad genom att ditt namn visas längst ned till vänster eller genom att klicka på text-symbolen högst upp i högra hörnet.

Har du glömt ditt lösenord så kan du enkelt återställa det genom att klicka på “Glömt lösenord” så kommer du få ett mail från oss för att återställa ditt lösenord.