Såhär fungerar tillgodo

Hej och välkommen hit :)

 

Om din annons har blivit nekad i vår granskning läggs den annonskostnaden som du redan har betalat till oss som ett tillgodo kopplat till ditt Blocketkonto eller mejladress. Detta resulterar i att du kan rätta din annons och sedan publicera den på nytt utan att behöva betala den på nytt om du inte lägger till ytterligare tilläggstjänster eller ändrar till en dyrare kategori.

 

Ditt tillgodobelopp sparas i ett år och du behöver inte använda det till just den annonsen som har nekats i vår granskning. När du annonserar från en mejladress med ett tillgodobelopp så kommer systemet att känna av detta när du valt ett betalsätt och du kommer då inte behöva betala annonsen.  När du gör det följer du instruktionerna som vanligt. Du kommer att få ett mejl från Blocket där du blir ombedd att klicka på en länk för att verifiera annonsen som du vill betala med ditt tillgodobelopp.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan