Så här använder du tillgodo

Tillgodopengar kan du använda till att betala för din annons.

Du ser hur mycket du har kvar i tillgodo under ditt namn på Mitt Blocket. För att betala med ditt tillgodo skapar du en ny annons precis som vanligt och fortsätter fram till betalningen. Där väljer du att klicka på vilket betalsätt som helst, men eftersom systemet känner av att du har pengar tillgodo kommer du inte behöva göra någon betalning.

Kort därpå kommer du få ett bekräftelsemejl där du behöver klicka på en länk för att annonsen ska skickas till granskning av vår personal.

Tänk på att ett mindre tillgodohavande inte kan användas för en dyrare annons.