Kriterier för telefonbetalning

Hej där och välkommen hit. :)

Gick något fel för dig när du skulle genomföra din betalning över telefon?

Fick du kanske något felmeddelande när du ringde och skulle betala din annons?

Det kan nämligen vara så att telefonen som du ringer ifrån inte uppnår våra krav för telefonbetalning.

Telefonbetalning kan inte göras med följande abonnemang.

• Telefonbetalning kan endast göras från svenska fasta analoga abonnemang och mobilabonnemang utan kontantkort samt att betalsamtalet måste göras inom Sverige.
  • Använder du dig av en arbetsmobil eller IP-telefoni så kan detta vara en av anledningarna, de kan nämligen vara spärrade mot betalsamtal.
  • Man kan inte betala med vissa av Comviq eller Tele2 abonnemang hos oss på Blocket.

Förutom att betala via telefon finns alternativen att betala med kort och swish . Alternativet gällande kortbetalning finns i dagsläget endast om man går via en dator eller vår app men saknas dessvärre på mobilsajten.

Föredrar du att använda mobil framför dator finns appen att ladda ner här:

Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=se.appcorn.Blocket&hl=sv

iOS:

https://itunes.apple.com/se/app/blocket/id323710525?mt=8

När du ska betala med kort måste detta göras med hjälp av VISA eller MasterCard utfärdat i något av de skandinaviska länderna. Visa Electron eller MasterCard Maestro fungerar det dessvärre inte att betala med.

Om det är så att du först valde att betala via telefonbetalning så kan du inte ändra till att betala via kortbetalning. Vill du ändra betalsätt så måste du dessvärre registrera annonsen på nytt. När du har registrerat annonsen så väljer du sedan alternativet kortbetalningen och följ anvisningarna som vanligt.

Att använda sig utav Swish är lika enkelt som att använda kortbetalning eller telefonbetalning hos oss. Vid betalningsalternativen kommer ni att se “Swish”. Klicka på denna och följ instruktionerna som efterföljer. När betalningen är klar så kommer annonsen hamna i våran granskning och kommer att behandlas inom två timmar.