Bild och film i annonsen

Funderar du på att lägga in en bild/bilder eller film i din annons?

Det sägs att en bild säger mer än 1000 ord! En bild är även ett fantastiskt bra sätt att visa upp varan som du säljer på. Annonser som har bilder leder till snabbare försäljning!

Tänk på att det inte är tillåtet att ha med logotyper eller URL:er i skärmdumpar. URL är en webbadress som finns högst upp i internetfönstret och börjar med HTTP:// eller WWW.

Film

Det är inte längre möjligt att ladda upp videoklipp i annonser. Videouppladdning har varit en gratistjänst som vi erbjudit både privat- och företagskunder. Tyvärr har tjänsten inte använts i den omfattning vi önskat och det har därför inte funnits incitament för oss att satsa på vidareutveckling av funktionen. I och med detta väljer vi nu att ta bort funktionen helt för att istället kolla på nya, modernare lösningar för framtiden.

Det går självfallet bra att länka till videos på externa sidor i annonstexten.

Lycka till med din annonsering!