Dubbletter

Under den senaste tiden är det många som har hört av sig till oss på kundservice på grund av att det har skapats en dubblett av den annonsen som du nyligen har skapat.

En dubblett kan uppstå utav två anledningar.

- Den första anledningen är för att man först och främst skapar en annons, väljer betalningsmetod och kommer vidare till "Kortbetalningssidan" alternativt "Swishsidan". Väljer man sedan vid detta skedet att gå tillbaka från detta betalformulär så behöver man skapa annonsen på nytt.

I samma skede som man väljer att backa tillbaka från betalsidan så registreras annonsen i vårt system som "Telefonbetalning" och därför skickas det ut en uppmaning via mejl att Kortbetalningen inte gick igenom och därför behöver man betala via Telefonbetalning.

Om det är så att man redan valt att betala annonsen men kortbetalning och att denna har gått igenom så kan man ignorera betalningspåminnelserna som skickas ut, då den obetalda annonsen kommer att försvinna efter 48 timmar och då upphör även betalningspåminnelserna.

- Den andra anledningen är att man väljer att betala sin annons via Kortbetalning. Om man i samband med en Kortbetalning har lite sämre uppkoppling till Internet eller liknande så skapas en annons som registreras som Telefonbetalning automatisk just för att man inte ska behöva skapa om annonsen på nytt igen.

I dessa fall kan det vara bra att kolla sitt kontoutdrag om det är så att betalningen har gått igenom trots allt, om man då inte kan se en betalning via sitt konto så ligger annonsen som obetald och man har då möjligheten att betala annonsen via telefonbetalning istället.

Har du råkat betala för två annonser?

Om det är så att du har råkat betala för två stycken identiska annonser återbetalar vi dig självklart för den ena dubbletten. Vill du hellre ha ett tillgodo som du kan använda vid framtida köp, så kan vi såklart ordna det också!

Hör bara av dig till kundservice så löser vi något som passar dig!