Dubbletter

Under den senaste tiden är det många som hört av sig till oss på kundservice på grund av att det har skapats en dubblett av annonsen som man har skapat.

Det kan uppstå en dubblett utav två olika anledningar.

Den första anledningen är för att man först och främst skapar en annons, väljer betalningsmetod och kommer vidare till Kortbetalningssidan. Väljer man sedan att gå tillbaka från detta betalformulär så behöver man skapa om annonsen på nytt. I samma skede som man väljer att backa tillbaka från betalsidan så registreras annonsen i vårt system som Telefonbetalning och därför skickas det ut en uppmaning via mejl att Kortbetalningen inte gick igenom och därför behöver man betala via Telefonbetalning.

Om det är så att man redan valt att betala annonsen med kortbetalning och att denna har gått igenom så kan man ignorera betalningspåminnelserna som skickas ut, då den obetalda annonsen kommer att försvinna efter 48 timmar och då upphör även betalningspåminnelserna.

Den andra anledningen är att man väljer att betala sin annons via Kortbetalning. Om man i samband med en Kortbetalning har lite sämre uppkoppling till Internet eller liknande så skapas en annons som registreras som Telefonbetalning automatiskt just för att man inte ska behöva skapa om annonsen på nytt igen. I dessa fall kan det vara bra att kolla sitt kontoutdrag om det är så att betalningen har gått igenom trots allt, om man inte kan se en betalning via sitt konto så ligger annonsen som obetald och då har man möjligheten att betala annonsen via telefonbetalning istället.