Ny mobilssida

Hej!

Vi har glädjen att meddela att vi precis har lanserat en ny mobilssida.

Den nya mobilssidan har en uppdaterad design och en rad nya funktioner:

• Autocomplete - Vilket gör att sökmotorn ger dig sökords-förslag baserat på det du skriver i sökfältet
  • Rensa filter-funktion - Så att du på ett enkelt sätt kan nollställa alla dina valda filter, utan att behöva ändra dem separat
  • Använd min plats - Så att du enkelt kan ställa in din sökning baserat på var i landet du befinner dig
  • Fler sorteringsmöjligheter - Tidigare kunde man endast sortera annonserna på “Senaste“ och “Billigast”. Nu går det även att sortera på “Äldst” och “Dyrast”.

Det finns flera anledningar till varför vi har uppdaterat sidan.

Den gamla sidan var byggd på en teknisk plattform som var föråldrad. Kort sagt kan man säga att det var väldigt svårt, och tog väldigt lång tid, att bygga nya funktioner på den gamla plattformen. Den nya sidan är byggd på en ny teknisk plattform och genom den kommer vi kunna bygga efterfrågade funktioner mycket fortare än vad vi kunnat göra tidigare.

Den nya sidan är också anpassad så att det kan användas på olika enheter i framtiden, så oavsett om du surfar via dator eller telefon så kommer den att se likadan ut och ha samma funktioner.

Hoppas du gillar den nya mobilssidan och har du några funderingar eller vill lämna feedback så är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice :)