Betala din annons

Det finns tre sätt att betala våra annonser på. Du kan antingen betala via Swish, Kortbetalning eller Telefonbetalning.

Swish
Att använda sig utav Swish är lika enkelt som att använda kortbetalning eller telefonbetalning hos oss. Vid betalningsalternativen kommer ni att se “Swish”. Klicka på denna och följ instruktionerna som efterföljer. När betalningen är klar så kommer annonsen hamna i våran granskning och kommer att behandlas inom två timmar.

Om betalningen inte går igenom kan det t.ex. bero på att det inte finns täckning på kontot som din Swish-app är kopplad till eller att det finns störningar i anslutningen till din bank.

Om du upplever problem med Swish- eller Mobilt BankID-appen kan du läsa mer på nedanstående sidor:

https://www.getswish.se/faq/swish-appen-fungerar-inte-vad-ska-jag-gora/ https://www.getswish.se/faq/mobilt-bankid-fungerar-inte-vad-ska-jag-gora/

Kortbetalning
Om du istället väljer att använda dig av kortbetalning är det viktigt att tänka på att det endast kan ske via VISA eller MasterCard. Det får ej vara ett Visa Electron eller MasterCard Maestro samt att kortet måste vara utfärdat i något av de skandinaviska länderna.
Betala med kort gör du genom att skriva klart din annons och sedan klickar på “Kortbetalning” längst ned i annonsen.

Telefonbetalning
När du använder telefonbetalning kan du endast göra det från svenska fasta analoga abonnemang och mobilabonnemang utan kontantkort.
Telefoner som du fått via en arbetsplats kan vara spärrade mot dessa typer av betalsamtal. Det går inte heller att ringa betalnumret genom alla bredbandsoperatörer. Du kan inte heller ringa för att betala din annons när du befinner dig i utlandet. Det går dessvärre inte heller att betala med abonnemang från Comviq då de som operatör har valt att hantera sina mobilabonnemang som kontantkort.

Du kan läsa mer om våra kriterier för telefonbetalning här.