Betala din annons

Hej och välkommen hit. :)

Det finns tre sätt att betala våra annonser på. Du kan antingen betala via Swish, Kortbetalning eller Telefonbetalning.

Swish
Att använda sig utav Swish är lika enkelt som att använda kortbetalning eller telefonbetalning hos oss. Vid betalningsalternativen kommer ni att se “Swish”. Klicka på denna och följ instruktionerna som efterföljer. När betalningen är klar så kommer annonsen hamna i våran granskning och kommer att behandlas inom två timmar.

Kortbetalning
Om du istället väljer att använda dig av kortbetalning är det viktigt att tänka på att det endast kan ske via VISA eller MasterCard. Det får ej vara ett Visa Electron eller MasterCard Maestro samt att kortet måste vara utfärdat i något av de skandinaviska länderna.
Betala med kort gör du genom att skriva klart din annons och sedan klickar på “ Kortbetalning ” längst ned i annonsen.

Skulle det vara så att du har valt telefonbetalning men vill istället betala med kort så måste du dessvärre registrera annonsen på nytt och välja telefonbetalning då man inte kan byta betalningsmetod.

Telefonbetalning
När du använder telefonbetalning kan du endast göra det från svenska fasta analoga abonnemang och mobilabonnemang utan kontantkort.
Telefoner som du fått via en arbetsplats kan vara spärrade mot dessa typer av betalsamtal. Det går inte heller att ringa betalnumret genom alla bredbandsoperatörer. Du kan inte hellet ringa för att betala din annons när du befinner dig i utlandet. Det går dessvärre inte heller att betala med abonnemang från Comviq då de som operatör har valt att hantera sina mobilabonnemang som kontantkort.