Betala din annons

Det finns två sätt att betala våra annonser på, med telefonbetalning och med kortbetalning.

Tänk på att när du använder telefonbetalning kan du endast göra det från svenska fasta analoga abonnemang och mobilabonnemang utan kontantkort. Telefoner på arbetsplatser kan vara spärrade mot betalsamtal. Det går inte heller att ringa betalnumret genom alla bredbandsoperatörer. Du kan inte ringa och betala en annons när du är utomlands.

Det går heller inte att betala med Comviq då de har valt att hantera sina abonnemang som om de vore kontantkort.

Om du använder kortbetalning, är det viktig att tänka på att det endast kan ske med VISA eller MasterCard. Det får ej vara VISA Electron eller MasterCard Maestro och kortet måste vara utfärdat i något av de skandinaviska länderna. Kortbetalning fungerar inte på Blockets mobilsajt, utan du behöver istället använda vår app eller en dator.

Betalar med kort gör du genom att skriva klart din annons och sedan klicka på "Kortbetalning" längst ner i annonsen.

Skulle det vara så att du har valt telefonbetalning men vill betala med kort, då behöver du registrera annonsen på nytt och välja kortbetalning.