Aktuellt

Vi vill uppmärksamma våra kunder på att det under dagen har skickats ut falska sms med Blocket som avsändare gällande återbetalning "Hej, laddade vi dig med 125 kronor i ditt senaste inlägg, för återbetalning klicka här (länk). Blocket". I smset finns det en länk som leder till är en falsk Blocket-sida och vi uppmanar att inte klicka på länken och lämna ut några personliga uppgifter. Blocket begär aldrig kortnummer eller lösenord - vare sig över telefon eller via mail. Vi skickar heller inte ut mejl med länkar som leder direkt till en kortbetalningssida. Denna aktivitet kallas allmänt för phishing eller nätfiske och är ett bedrägeriförsök med syfte att samla in känslig information som används för att lura till sig pengar.-----

För att ställa en fråga direkt till vår Kundsäkerhetsavdelning kontaktar du oss på Kundsäkerhets supportformulär.