Behåll fördelarna med ditt Schibsted-konto

Välkommen tillbaka till oss!

Anledningen till att du är här är för att du fått ett mail från oss gällande ditt Schibsted-konto. Med anledning av detta mail kan vi tänka oss att en del frågor dyker upp.

Då vi på Blocket är måna om dina personuppgifter och hur dessa hanteras hos oss har vi valt att radera de konton som våra användare inte varit inloggade på de senaste 3 åren. Anledningen till detta är den nya lagen gällande personuppgiftsbehandlingen och GDPR/dataskyddsförordningen, som du kan läsa mer om här.

Är det så att du vill behålla ditt Schibsted-konto så kan du enkelt logga in via länken nedan eller vår app för att återaktivera ditt konto.

https://login.schibsted.com/flow/login/

Det kommer då att se ut såhär:

Har du däremot glömt lösenordet så kan du enkelt återställa det genom att använda dig av länken nedan eller Blockets app.

https://login.schibsted.com/forgotpassword/

Sidan du kommer till ser då ut såhär.

När du har skrivit in din mailadress klickar du på "Återställ lösenord" och ett nytt mail kommer anlända i din mailklient och du följer sedan de instruktionerna som anges.

Om du inte hunnit att logga in på ditt konto innan 14e maj och ditt konto hunnit raderas så kan du enkelt skapa ett nytt konto genom att klicka på nedan länk eller vår app.

https://login.schibsted.com/flow/login/?signup=1

Sidan du kommer till ser då ut såhär:

Har du fler frågor eller funderingar kring detta som inte besvarats med hjälp av denna information är du varmt välkommen att inkomma till oss på Kundservice.

Lycka till!