Sök till exempel på frakt, säljtips, BankID eller köp direkt

Hur kan jag få mina personuppgifter raderade?

Om du har ett Blocket-konto kan du gå in i dina kontoinställningar och göra en begäran om att radera ditt konto.

Om du saknar Blocket-konto kan du kontakta oss på privacy@schibsted.com och be att få personuppgifter kopplade till en viss mejladress raderade. Rätten att få personuppgifter raderade är en av de nya rättigheterna som tillkommer användare enligt GDPR.