Hur kan jag få mina personuppgifter raderade?

Om du har ett Blocket-konto kan du gå in i dina kontoinställningar i Schibsted-kontot (tidigare SPiD) och göra en begäran om att radera ditt konto. Om du saknar Blocket-konto kan du kontakta oss på personuppgifter@blocket.se och be att få personuppgifter kopplade till en viss mejladress raderade. Rätten att få personuppgifter raderade är en av de nya rättigheterna som tillkommer användare enligt GDPR.