Varför har jag fått ett mail om att mitt Blocket-konto snart kommer att raderas?

Ditt Blocket-konto raderas om det inte har använts på 3 år. Att du har fått ett mail om att ditt Blocket-konto beror på att du inte har använt ditt konto på snart 3 år. Om du vill ha kvar ditt Blocket-konto behöver du bara logga in. Genom att logga in visar du att du fortfarande använder ditt konto.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan