Vad händer med mina bevakningar, sparade annonser och tillgodo om mitt Blocket-konto raderas?

När ditt Blocket-konto raderas försvinner allt som är kopplat till kontot. Det vill säga, annonser som du har publicerat, bevakningar du sparat, annonser som du sparat och tillgodo som du kan ha kopplat till ditt konto.  

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan