Jag har ett Blocket-konto (Schibsted-konto). Hur kan jag få tillgång till de personuppgifter ni har om mig?

I dina kontoinställningar finns länkar till Schibsted-kontot där du kan ladda ned alla de personuppgifter som finns registrerade för ditt Schibsted-konto, inklusive de personuppgifter som samlats in när du har använt Blocket. Du går in här och begär att få ett utdrag.

Observera att Schibsted-kontot ger dig ett fullständigt utdrag från alla sajter som använder Schibsted-konto för inloggning. Det innebär att om du vill ha ett registerutdrag från Blocket och har använt samma konto för inloggning på exempelvis Svenska Dagbladet kommer ditt registerutdrag även att innehålla uppgifter som Svenska Dagbladet har registrerat om dig när du använt Svenska Dagbladet med ditt Schibsted-konto.