Betala med Swish

Nu kan svenska folket använda Swish för att betala sina Blocket-annonser på ett  smidigare och effektivare sätt!

Att använda sig av Swish är lika enkelt som att använda kortbetalning eller telefonbetalning hos oss. När du ska betala din annons kommer du se “Swish” dyka upp som betalningsalternativ, längst ner i annonsformuläret. Om du vill använda Swish som betalningsmetod klickar du bara på knappen och följer instruktionerna som efterföljer.

Till vilket nummer ska jag Swisha?

Numret som betalningen ska skickas till, kommer automatiskt att dyka upp när man följer instruktionerna för Swish-betalning. Ni behöver alltså inte fylla i något telefonnummer att Swisha och betala din annons.

Varför får jag inte upp Swish-alternativet?

Om du du använder vår mobilapp och inte får fram Swish som betalningsalternativ så kan det vara så att du använder en gammal version av appen. Du behöver i sådant fall bara uppdatera till den senaste versionen av appen.

Jag kunde inte betala med Swish, varför?

Swish fungerar i praktiken som en banköverföring. Om betalningen inte går igenom kan det t.ex. bero på att det inte finns täckning på kontot som din Swish-app är kopplad till eller att det finns störningar i anslutningen till din bank.

Om du upplever problem med Swish- eller Mobilt BankID-appen kan du läsa mer på nedanstående sidor:

https://www.getswish.se/faq/swish-appen-fungerar-inte-vad-ska-jag-gora/

https://www.getswish.se/faq/mobilt-bankid-fungerar-inte-vad-ska-jag-gora/