Hur aktiverar jag finansieringen?

Om ni vill lägga in finansieringsalternativ på era annonser på sajten så aktiverar ni det i handlaradministrationen.

Det är enkelt att göra om ni följer instruktionerna nedan:

1. Logga in på handlaradministrationen
2. Klicka på ”Din anläggning”
3. Klicka på ”Finansiering”
4. Välj det finansbolag i listan (om ert finansbolag inte finns med så väljer ni Bytbil Standard)
5. Klicka på Visa/ändra
6. Fyll i era finansieringsuppgifter för respektive fordonstyp
7. Klicka på spara
8. Klicka på inaktiv och välj vilka märken det ska gälla för (om det ska gälla för alla märken så klickar ni bara på aktivera!)