Hur förnyar jag min fordonsannons?

Om ni som fordonshandlare önskar få upp er annons på ett nytt, färskt datum så att er annons hamnar högst upp i listningen på Blocket behöver ni förnya er annons. Detta kan ni göra på två olika bekväma sätt!

För att förnya er annons via handlaradministrationen:

1. Logga in på https://admin.bytbil.com/
2. Tryck på ''Dina Fordon''
3. Markera objekten du vill förnya genom att kryssa i rutan till vänster om bildrutan i annonslistningen.
4. Ett fält kommer då att dyka upp längst ner där det står ''Förnya''
5. Tryck på denna och slutför betalningen

För att förnya annonsen via din Blocket-butik:

1. Logga in på https://www.blocket.se/store/login/
2. Markera objekten du vill förnya genom att kryssa i rutan till vänster om bildrutan i annonslistningen
3. Tryck på knappen ''Förnya'' i det grå fältet över annonslistan
4. Slutför betalningen

Sådär ja! Nu kommer er annons få ett nytt datum och hamnar allra högst upp i listningen på Blocket.se.

Skulle ni stöta på problem eller har frågor är det bara att kontakta oss på kundservice så kan vi hjälpa er!