Hur uppdaterar jag min företagspresentation?

Blocket.se

För att ändra informationen som syns utåt i er butik på sajten behöver ni först logga in i butiken.

För att logga in i butiken gå in på http://www.blocket.se/ och klicka uppe i högra hörnet på "Logga in", sedan hittar du nedanför inloggningsrutan "Har du butik? Logga in här!".

Väl inne i butiken så trycker ni på ''Inställningar'' i det mörkgrå fältet högst upp på sidan. Här kan ni ändra bland annat företagsbeskrivningen som visas i er butik, den korta presentationen som visas i era annonser och ladda upp en butiksbild samt logotyp.

Glöm inte att klicka på "Spara inställningar" efter du gjort ändringarna!

1. Logga in i butiken
2. Klicka på “Inställningar” högst upp
3. Gör ändringarna som ni önskar synas ut på Blocket.se
4. Spara inställningar

Tänk på att det tar sedan kan ta upp till 30 minuter innan den nya informationen är synlig på sajten.

Bytbil.com

Presentationen som ni kan ha på er företagssida på Bytbil.com redigerar ni enkelt i handlaradministrationen. I denna text kan ni t.ex. skriva mer om ert företag eller informera om era öppettider.

För att uppdatera texten när ni är inne i administration:

1. Gå till "Din anläggning"
2. Klicka på “Presentation”
3. Lägg in texten som ni önskar synas ut på Bytbil.com
4. Spara