Jag har problem med att skriva ut min prisskylt

Vart hittar jag min prisskylt?

Om ni har tilläggstjänsten prisskylt så finns denna att använda i er administration. Ni hittar den då på följande sätt:

1. Logga in på handlaradministrationen
2. Klicka på ”Dina fordon”
3. Klicka på ”Prisskyltar”

Sedan kan du välja ett alternativ och sedan ”Visa” för det objektet du vill skriva ut. Prisskylten sparas som en PDF-fil, och ska öppnas och redigeras i programmet Adobe Acrobat Reader. Prisskylten ska med andra ord inte öppnas i en webbläsare då layout och tecken inte visas korrekt.

Blir informationen inkorrekt eller saknas t.ex. “Kronor” på prisskylten?

Tänk på att prisskylten ska öppnas upp i Adobe Reader, inte i webbläsaren. Dubbelkolla också så att ni har den senaste versionen av Adobe Reader DC installerad. Om ni inte har det så kan ni ladda hem den härifrån: http://get.adobe.com/se/reader

Passa även på att sätta Adobe Reader som standardprogram för den typen av filer. Om detta inte löser problemet, skicka gärna med en skärmdump på vad som händer när ni får problem.