Vad händer om jag gör manuella ändringar om jag har ett säljsystem?

Om ni skickar in era objekt via säljsystem till oss är det viktigt att alla ändringar, t.ex. redigering av utrustning eller uppdatering av pris, alltid görs i filen.

Om ändringar görs manuellt på ett objekt i handlaradministrationen kommer dessa fält att låsas vilket gör att objektet inte kommer kunna uppdateras vid nästa inläsning. Därför är det viktigt att man endast skickar ändringar via importfilen.

Har man råkat göra låsningar på objekt kan man rensa dessa för ett helt lager, när man är inne i administrationen på kontot det gäller. Ni hittar detta på följande sida:

1. Dina fordon
2. Importstatus
3. Rensa fält för X fordon

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan