Jag hittar inte märket eller modellen för mitt objekt när jag ska lägga in min annons

Är objektet ni försöker lägga in en personbil eller en transportbil?

Beroende på vad det är för objekt finns det nämligen olika val i menyvalet i handlaradministrationen för ”Lägg till bil”, ”Lägg till husvagn/husbil”, ”Lägg till transportbil” med flera.

För Personbilar väljer ni först ”Märke” och sen ”Modell” i respektive rullgardinslista. I fältet ”Modellbeteckning” kan ni fylla i med fritext. Se gärna liknande objekt som är upplagda på Bytbil.com eller Blocket.se om ni är osäker på hur ni ska skriva. Saknar du en modell kan ni kontakta oss på kundservice så hjälper vi till!

För övriga fordon som transportbil, MC, husbil med flera har ni endast ”Märke” att välja på i rullgardinslistan, själva modellen skriver ni in i fritext. Var noga med stavning och jämför gärna med andra objekt på marknadsplatserna för tips och inspiration.

Tips! Några vanliga modeller som går under kategorin Transportbil är:

- Nissan Navara
- Mitsubishi L200
- Volkswagen Amarok
- Toyota Hilux

Saknar ni ett ”Märke” i någon av kategorierna eller en ”Modell” under kategorin personbil är ni välkomna att kontakta oss på butiker@blocket.se.